Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ( ΦΩΤΟ)





Επιτέλους νίκη και τρεις βαθμούς για την ομάδα του Βερμίου που κέρδισε  στο εντος έδρας παιχνίδι  την Ποντοκώμης  με 1-0. Η ομάδα του Βερμίου είχε να γευτεί την νίκη  από την  7η αγωνιστική και στον έκτος έδρας αγώνα με την Ασβεστόπετρα (0-1), με συνέπεια να μετρά  3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το παιχνίδι ήταν σκέτη λασπομαχία, δυνατά μαρκαρίσματα, δυο δοκάρια ( από πλευράς Ποντοκώμης),   και το μοναδικό γκολ για το  Βέρμιο στο  δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49΄.
Φάσεις και γκολ.
5΄ Πρώτη καλή ευκαιρία είχαμε για την ομάδα του Βερμίου όταν ο Παπαδάκης βρέθηκε μόνος του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και βγήκε κόρνερ.
15΄  Έχουμε το πρώτο δοκάρι για την ομάδα της Ποντοκώμης όταν σε ανάποδο ψαλίδι του Αγιάντζη η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στην πάνω μεριά της συμβολής των δοκών.
25΄ Έχουμε νέο δοκάρι για την ομάδα της Ποντοκώμης και πάλι με τον Αγιάντζη όταν μπήκε μόνος του και έκανε το σουτ αλλά κατέληξε στην κάθετη δοκό.
40΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρίτων απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ποντοκώμης.
49΄ Έχουμε το 1-0 με σκόρερ των Χαρίτων, όταν σε συρτή πάσα  του Παπαδάκη στον σκόρερ αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.
51΄ Έχουμε την ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Γκιούρο όταν έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας .
66΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν από πάσα του Χαρίτων στον Παπαδάκη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
68΄Εχουμε νέα ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε κόρνερ του Χαρίτων, έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δεκάρι ο Πουλασικίδης, αλλά η μπάλα αποκρουστικέ από τους αμυντικούς.
73΄ Ευκαιρία για την Ποντοκώμη όταν βγήκε μόνος του ο Παλόγλου, έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης.
76΄ Μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε τετατετ του Κοτταρίδη, αυτός αντί  να πλασάρει ήθελε να σκοτώσει τον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να απόκρουση εντυπωσιακά.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Λαζαρίδης, με επόπτες τους κ.κ  Τσούλης, Σιδηρόπουλος.
Συνθεσεις:
Α.Σ Βερμιο Καρυοχωριόυ( Γεωργιάδης):Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Παπαθανασίου, Χαρίτων( 75΄Ρωσσίδης), Μητατσέλης(65΄Χαραλαμπίδης Δ),Σαραντζής(46΄Κοτταρίδης),Γκιούρος, Παπ-αδάκης.
Α.Σ Ποντοκώμης( Παλόγλου): Μούσιος, Χότσα, Αντάρας, Παλόγλου, Αναστασιάδης, Κουλέτσος, Μιχαηλίδης(57΄Τσαλκιτσίδης), Κουιρικίδης, Γκάλιας, Σαμαράς, Αγιάντζης.








































              

                                                   Γραφείο τύπου: Α.Σ Βερμιο Καρυοχωριου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου